סדנת אירוח

 לבראנצ' או "סתם" אירוח ללא בשר

יום ב' 2.10.17 בשעה 10:00 - הסדנה מלאה

 
כדורי מוצרלה במעטפת זוקיני
פוגאס (פוקאצ'ה מפרובנס) עם זיתים ורוזמרין
מגוון ברוסקטות (ארטישוק ואפונה ירוקה, טפנאד זיתים, זוקיני וגבינת פטה ועוד)
מאפה בצק עלים עם דלעת צלויה, מרווה קריספית וצ'ילי
קרוסטטה (מאפה פריך פתוח) עם זוקיני, ריקוטה ונענע
מגוון קרפצ'יו (דג עם עשבי תיבול, בשר עם כמהין, פטריות עם פרמזן ועוד)
סלטים "מעניינים" כמו סלט ריזוני וארטישוק, סלט פירות הדר קלויים על הגריל עם אבוקדו ועלים ירוקים
ועודדדד.
 

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.