אביב סיציליאני

המטבח הסיציליאני מתאפיין בשימוש בירקות עונתיים בשיא פריחתם וצבעוניותם

יחד עם פירות ים עונתיים

חגיגה קולינרית - יום ה' 26 באפריל בשעה 10:00

בה נכין בין היתר -

ברוסקטה עם ממרח אפונה ירוקה לימונית

בוראטה עם סלט עגבניות, שקדים ונענע מרענן

קלמרי עם קונפי פלפלונים צבעוניים

מוסר ים עם לימון כבוש ובזיליקום

עוגת פולנטה, שקדים ולימון

 

מחיר הסדנה: 480 ש"ח למשתתף

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.