סדנת פסח יצירתית עם השף ג'וליוס הנדריקסן

 יום ג' 19.3.19 בשעה 10:00

 אני מזמינה אתכם לסדנת פסח נפלאה 
עם השף האהוב שלנו Julius Hendriksen, והפעם במטבח ביתו המקסים בהרצליה פיתוח.
נכין ארוחת חג עונתית ויצירתית שתהיה שונה ומפתיעה מכל ארוחות החג שהכנתם עד היום.


נכין, בין היתר:
*  חזה עוף במרינדת מיסו, שמוגש בציר עוף מצומצם עם הירוקים המעולים של האביב (שום ירוק, בצל ירוק, אפונת שלג ועוד...)
*  צלי כתף בקר בניחוח צפון אפריקאי עם מנגולד, שומר ושורש סלרי (כולם ירקות האביב בשיא עונתם)
*  אורז פרסי קריספי חגיגי עם צנובר וזעפרן
*  סלט ירוקים עם ברוקולי צרוב
*  תותים הפתעה :)
ועוד.....
 
הסדנה מתקיימת ברח' סימטת הידיד 6 בהרצליה פיתוח.
מחיר הסדנה: 500 ש"ח למשתתף.
 
מהרו מהרו להירשם !!!
 

הרשמה לסדנה/סיור

הרשמה לסדנה במטבח של בושׂי

המעוניינים להירשם ולקבל מידע ופרטים מדויקים אודות הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מוזמנים קודם כל להירשם כמובן בטופס ההרשמה לעיל (להוסיף קישור) וכן לעקוב אחר פרסומים באתר ובדף הפייסבוק שלי (להוסיף קישור לדף),
או להצטרף לניוזלטר (הפניה לניוזלטר) לקבלת מידע עדכני בנושא.

עוד ניתן ליצור עימי קשר במייל, בטלפון או על ידי השארת פרטים באתר (הפניה לצור קשר). קבוצות של בני משפחה, חברים וצוותי עובדים מוזמנות ליצור איתי קשר על מנת לארגן סדנה ייעודית עבורן.

כמה פרטים לסיום...

  • הסדנאות מתקיימות בכפוף למספר משתתפים.
  • תפריטי הסדנאות ניתנים לשינוי לפי החלטת המטבח בהתאם לשינויים בשוק, במזג האוויר, בטריות וזמינות המוצרים ו...במוזה שלי.
  • ביטול השתתפות מ- 4 ימים לפני מועד הסדנה יחויב בתשלום מלא, אלא אם כן יימצא מחליף.