ממתק שוקולד לבן עם חמוציות ופיסטוק
15 יחידות
800 גרם שוקולד לבן, חתוך קטן
2 כוסות קוקוס
1 כוס פיסטוק קלוף
1 כוס חמוציות מיובשות
אופן ההכנה:
להמיס לאט את השוקולד מעל סיר עם מים מבעבעים. (כ3-4 דקות).
להסיר מהאש.
להוסיף הקוקוס, הפיסטוק והחמוציות ולערבב היטב.
לפזר התערובת על תבנית (20X30 ס"מ) מרופדת בנייר אפיה ולהחליק העיסה.
לקרר במקרר כ-1 שעה, עד שמתקשה מעט.
להסיר מהתבנית ולחרוץ עיגולים (5 ס"מ) או לחתוך לריבועים קטנים.