במטבח של בושׂי

כשאהבה, תשוקה ואוכל נפגשים

סדנת בישול איכותית באוירה כפרית

במרחק עשרים דקות נסיעה מתל אביב ממתינה לכם
חוויה קולינארית מפתיעה ומרגשת במטבח הכפרי של בושׂי,
שתיקח אתכם אל המחוזות הקסומים של פרובאנס.

קראו עוד >>

כדורי מוצרלה וזוקיני

200 גרם כדורי מוצרלה קטנים

2 זוקיני גדולים

4 גבעולי נענע

1 כוס שמן זית

1 שן שום

1 כפית זרעי כוסברה

1 כף גרידת לימון

מלח ים ופלפל גרוס

 

אופן ההכנה:

לפרוס הזוקיני לרצועות דקות בעזרת קולפן.

לכתוש קלות את שן השום ואת זרעי הכוסברה.

לעטוף כדורי המוצרלה עם רצועות הזוקיני ולחזק עם קיסם עץ.

להניח עם הנענע בצנצנת (1/2 ליטר).

לערבב השמן, שום, כוסברה, גרידת הלימון, מלח ופלפל.

לצקת מעל כדי הגבינה,כדי כיסוי.

לסגור היטב הצנצנת  ולשמור במקרר עד שבוע ימים.