במטבח של בושׂי

כשאהבה, תשוקה ואוכל נפגשים

סדנת בישול איכותית באוירה כפרית

במרחק עשרים דקות נסיעה מתל אביב ממתינה לכם
חוויה קולינארית מפתיעה ומרגשת במטבח הכפרי של בושׂי,
שתיקח אתכם אל המחוזות הקסומים של פרובאנס.

קראו עוד >>

עוף צלוי עם תפוחי אדמה ברוטב סילאן ורוזמרין

   

1 ק"ג עוף, חלקים

1ק"ג תפ"א קלופים, חתוכים

5-6 בצלי שאלוט

1 ראש שום חצוי ל-2 לרוחבו

2 גבעולי רוזמרין

2/3 כוס סילאן

1/4 כוס סויה

1/4 כוס שמן זית

    

אופן ההכנה:

 להשרות הכל במרינדה לילה במקרר.

 לאפות בתנור על 200 מעלות כשעה וחצי - כחצי מהזמן – מכוסה.