תאנים ממולאות בגבינת פטה
תאנים בשלות
גבינת פטה
טימין
מעט שמן זית
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
לחתוך התאנים לארבע (להשאיר הבסיס לא חתוך)
למלא כל תאנה במעט גבינה
לפזר עלי טימין (רצוי לימוני)
לטפטף שמן זית ולפזר פלפל שחור גרוס
במרחק עשרים דקות נסיעה מתל אביב ממתינה לכם
חוויה קולינארית מפתיעה ומרגשת במטבח הכפרי של בושׂי,
שתיקח אתכם אל המחוזות הקסומים של פרובאנס.
תאנים בשלות
גבינת פטה
טימין
מעט שמן זית
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
לחתוך התאנים לארבע (להשאיר הבסיס לא חתוך)
למלא כל תאנה במעט גבינה
לפזר עלי טימין (רצוי לימוני)
לטפטף שמן זית ולפזר פלפל שחור גרוס