כתבו עלינו
מוזמנים ליהנות (כמונו) מהכתבות שנכתבו על "המטבח של בושׂי"
סדנת פסח
מתוך הבלוג touchfood של מיכל רוזנבך
"חובבי סדנאות הבישול (ובעצם גם מי שטרם התנסה בחוויה), אם עוד לא ביקרתם אצל בושׂי במטבח – אני ממליצה בחום לפנק את עצמכם במתנה זו."
"מהמרפסת האחורית בבית של בשמת (בושׂי) מרדור רואים את טוסקנה: שטח רחב ידיים וירוק של דשא, עצי אורן, גדר אבן ישנה והרבה שמיים כחולים..."
בלוג האוכל "המטבח של סיוון" / סיוון שטרנבך
"הגענו באיזה בוקר של יום חולין לכפר שמריהו, לבית מתוק, חמים ומלא בנשמה, מוסיקה יוונית ברקע, אישה חייכנית בפתח, כבר הרגשתי שהעתיד וורוד.
לאישה המקסימה קוראים בושׂי (היא עוד לא ממש יודעת אבל היא חברה שלי), והיא מעבירה סדנאות בישול מהסדרה השווה... באמת מפתיעה...."
לא אובייקטיבית, אתר סלונה / לימור שיפוני
אווירה לא חסרה שם וכדי להכניס אתכם אל המסע אני ממליצה לכוון את הרמקולים במחשב לעצמה נעימה, להקליק על הקישור,
ולהניח למוסיקה של Evanthia Reboutsika ללוות את הקריאה כמו שהיא ליוותה את כל הערב. ייגמר קטע, יש שם עוד.
סודות הבית, גלובס / סוניה מרמרי
אל לב השולחן האינטימי במטבח בכפר שמריהו משגרת בושׂי מרדור טעמים שמעיפים אותנו לאיטליה ■
"אחרי 10 שנים שאני מלמדת בישול, התרגלתי לסדר את המנה על השולחן וגם להפעיל את האורחים אם צריך"
מערבלת החושים: בושׂי מרדור עושה אמנות מאוכל / נגה משל NRG
בבית כפרי בכפר שמריהו, רחוק מהמטבחים המבהיקים מהטלוויזיה, ניצבת ממלכת האמנות של הבשלנית בושׂי מרדור. היא תגרום לכם לבשל טוב יותר, ועל הדרך תנפק תמונה של כנאפה בשקיעה. רק אל תבקשו ממנה להסביר למה היא לא מפרסמת ספר
מהמטבח הים תיכוני / מירה איתן, נענע 10
כשנכנסים אל בושׂי למטבח התחושה היא שמישהו הטיס אותנו לטוסקנה או לפרובנס. קבלת פנים חמה ונעימה של המארחת הקורנת. מטבח קטן יחסית, עם שולחן עץ יפהפה, מזמין ומכניס אורחים, שעליו כדים עם צמחי תבלין ירוקים, קנקני שמן זית מעוצבים, צלחות מאיטליה מעוטרות בעיטורי יד צבעוניים, גביעי יין, אגרטלי פרחים ונרות. קרוב לשולחן תנור ברזל ענק כחול ויפהפה בהזמנה מיוחדת, שידע ויידע עוד הרבה ימים נפלאים
עונת המלפפונים / בלוג האוכל "הגרגרנית"
טוב, זה אולי לא הבית שלי, אבל ככה בדיוק מתחשק לי שיראה הבית שלי, בסגנון פרובנסאלי/ טוסקני/ כפרי שכזה. כנראה לא רק לי – הבית שלה מעורר השראה אצל הרבה מעצבי פנים.
מסביב לשולחן העץ הגדול במטבח הכפרי הקסום יושבים שמונה משתתפים ומבשלים יחד ארוחת גורמה, המתבססת על חומרי גלם עונתיים איכותיים.
אחת קוצצת בזיליקום, שנייה חובטת בפיסטוקים, אחר מכה בפיסות הסלמון והופך אותן לקרפצ’ו, ועל הכול מנצחת ביד מקצועית ואוהבת בושׂי מרדור, בשלנית מדופלמת ומורה בחסד.
המאהב התובעני/ מרב סריג, גלובס
בושׂי מרדור היא אישה עם הרבה חן ואהבה לבישול. הבית שלה בכפר שמריהו הוא יותר כפר מאשר שמריהו. במטבח הקטן והחמים שלה, שבו שטיח חבלים מקיר לקיר, היא עורכת סדנאות בישול. המולך הוא, כאמור, הטסטוסטרון שבפינה: קונסולת הבישול של לה קורנו.
בשמת מרדור מונתה לשפית חברת לה קורנו
"מרדור מצטרפת למעגל השפים של החברה, הפועלת במקומות רבים בעולם "
בשמת מרדור ממזגת אוכל עם נוף, ynet תרבות
"במהלך השנים יצאתי למסעות רבים בארץ ובעולם בהם תמיד שילבתי בין צילום לאוכל. מתוך כך, הדברים התערבבו והתמזגו באופן טבעי. גם במתכונים וגם במרחבים ראיתי את חומרי-הגלם משובצים בסביבתם הטבעית. הצילום תיעד את החוייה המיוחדת הזו, והציב את המציאות והאילוזיה זו לצד זו", אומרת מרדור.
על הדרך, מסלול, ידיעות אחרונות
שמונה טייסים בסינרים אדומים, מגזין אטמוספירה, אל על
אוכל, the dadoman / צומת השרון