על הסדנאות
"ביליתי 4 שעות קסומות בפרובנס. איך חוזרים בבת-אחת לחיים האמיתיים".
במטבח של בושׂי, סביב שולחן עץ גדול בבית קסום בכפר שמריהו, מצפה לכם סדנת בישול חווייתית שתיקח אתכם למחוזות פרובאנס או טוסקנה. מדובר בסדנה ים תיכונית השואבת השראה מקולינריה מקומית וממטבחים באזור כגון דרום צרפת, איטליה, יוון וספרד. הסדנה מתקיימת בקבוצה קטנה הפועלת יחד ליצירת ארוחת גורמה מלאה וטעימה, עם מוסיקה, יין ואוירה נעימה במיוחד.
מפגש בישול איכותי, אינטימי ומרגש
סדנאות הבישול במטבח שלי הן מפגש אישי ואינטימי המבוסס על אהבה לאוכל ולבישול איכותי. חשוב להסביר שלהבדיל מסדנאות פרונטאליות ומסחריות שקיימות בענף, בסדנאות שאני עורכת באוירה כפרית, נעשה הכל במשותף ונוצרת חוויית בישול ואוכל קסומה וייחודית. הסדנאות מתקיימות במטבח הפרטי שלי בקבוצות קטנות של עד תשעה משתתפים, ובעונת הקיץ אני פותחת את הגינה ומרפסת ביתי לקבוצות גדולות יותר של עד חמישה עשר משתתפים. הסדנה עצמה נמשכת כארבע שעות ובדרך כלל מתחילה בשעה 10 בבוקר בימי שני וחמישי, כאשר קיימת אפשרות לסדנאות ערב החל מהשעה שש.
חוויית בישול מהנה ושלמה
כל סדנת בישול שאני עורכת מתחילה בהכנה משותפת של טעימה קלה וכוס קפה, תוך שיחה נעימה וקולחת. לאחר ששימחנו את הבטן והתחלנו להכיר זה את זה נעבור לבשל ביחד במשך כשלוש שעות ארוחה מלאה, בת חמש עד שש מנות גורמה מיוחדות וטעימות. את המנות נכין מחומרי הגלם הטובים ביותר בשוק שנבחרים על ידי בקפידה, עם מתכונים נפלאים, קצרים וקלים להכנה ויישום בבית. בסוף מלאכת הבישול נשב יחד לארוחת גורמה חברית ונינוחה באווירה קסומה עם מוסיקת רקע ויין טוב.
להעשיר את עולמכם הקולינארי
חשוב להדגיש שכל משתתף בסדנה שלי לוקח חלק פעיל בהכנת ארוחת הגורמה, וזאת דרך גישת בישול אחרת שלא ניתן ללמוד מספרי ומתכוני בישול. בד בבד, תתנסו בטכניקות עבודה מקצועיות ותעשירו את ידיעותיכם עם טיפים, עצות ומידע רב אודות בישול וקולינריה - מוצרים ובחירתם, שימוש נכון בכלים ואביזרי מטבח, ועוד. אגב, מדובר בידע שמחדש ומעשיר גם את עולמם של בשלנים ותיקים ומנוסים. כמו כן, מידי פעם מתקיימות במטבח שלי סדנאות אורח עם מיטב השפים מהארץ ומהעולם, המתמחים במטבחים שונים כדוגמת מטבח וייטנאמי ותאילנדי, סדנה איטלקית, סדנאות בישול בשר וגריל, וסדנאות טבעוניות.
סדנאות חווייתיות לכל מי שאוהב אוכל טוב
הסדנאות ב-"מטבח של בושׂי" מתאימות לנשים וגברים כאחד, זוגות וקבוצות, ונהדרות גם כשובר מתנה לימי הולדת וחתונות. כמו כן, הן מצוינות עבור קשת רחבה של אירועים כדוגמת יום הולדת, אירוע משפחתי, מסיבת רווקות וכיום כיף וגיבוש לצוותים. יש לציין שרבים מהמשתתפים חוזרים לעוד ועוד מפגשים כדי לחדש את אוצר הידע, מה שהפך את המטבח שלי למועדון קולינרי אקטיבי. אגב, לסדנאות שלי אפשר בהחלט גם לבוא לבד מכיוון שמסביב לשולחן המטבח נוצרת בכל פעם באופן טבעי וספונטאני דינאמיקה חברתית נעימה ומקרבת.