תאנים ממולאות בגבינת פטה
תאנים בשלות
גבינת פטה
טימין
מעט שמן זית
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
לחתוך התאנים לארבע (להשאיר הבסיס לא חתוך)
למלא כל תאנה במעט גבינה
לפזר עלי טימין (רצוי לימוני)
לטפטף שמן זית ולפזר פלפל שחור גרוס
תאנים בשלות
גבינת פטה
טימין
מעט שמן זית
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
לחתוך התאנים לארבע (להשאיר הבסיס לא חתוך)
למלא כל תאנה במעט גבינה
לפזר עלי טימין (רצוי לימוני)
לטפטף שמן זית ולפזר פלפל שחור גרוס