גרידת לימון

גרידת לימון

גרידת לימון מקפיצה טעמים ומוסיפה "זסט" למנות רבות. לכן, לפני כל שימוש בלימון - כדאי לרחוץ אותו היטב ולגרר את קליפתו, אף אם אין בה שימוש מיידי. את הגרידה אפשר להקפיא בשקית הקפאה (או צנצנת קטנה) ולהשתמש בכל רגע נתון.

תוספת נהדרת למרקים, בשר או עוף בסיר או בתנור,  לדגים ולסלטים וכמובן לעוגות, עוגיות ומנות אחרונות.

אני למשל מערבבת גרידת לימון בגבינת ריקוטה עם קצת מלח - מעדן עם טוסט משובח כמו-גם לזיתים ירוקים בתוספת שמן זית איכותי, שבמחי יד מקפיץ טעמם.