במטבח של בושׂי

כשאהבה, תשוקה ואוכל נפגשים

סדנת בישול איכותית באוירה כפרית

במרחק עשרים דקות נסיעה מתל אביב ממתינה לכם
חוויה קולינארית מפתיעה ומרגשת במטבח הכפרי של בושׂי,
שתיקח אתכם אל המחוזות הקסומים של פרובאנס.

קראו עוד >>

ארטישוק אלה רומנה

8 מנות

8 לבבות ארטישוקים צעירים, מנוקים

1 כוס שמן זית

רבעי לימונים, להגשה

למלית:

6 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים

6 כפות עלי נענע קצוצים

4 שיני שום קצוצות

6-8 כפות שמן זית

מלח גס

פלפל גרוס טרי

 

אופן ההכנה:

לערבב מרכיבי המלית ולתבל היטב.

לדחוס המלית בלבבות הארטישוק.

 לחמם סיר בעל תחתית כבדה בו נכנסים הארטישוקים בצמידות לצקת את שמן הזית.

להוסיף מים עד ל- 1/3 גובה הארטישוקים ולהביא לרתיחה.

להנמיך האש ולכסות הארטישוקים בנייר אפיה ובמכסה.

לבשל כ-30 דקות (תלוי בגודל ובגיל הארטישוק) עד שהמים התאדו והארטישוק משחים בתחתיתו.

 

להגיש עם פרוסות לימון.