במטבח של בושׂי

כשאהבה, תשוקה ואוכל נפגשים

סדנת בישול איכותית באוירה כפרית

במרחק עשרים דקות נסיעה מתל אביב ממתינה לכם
חוויה קולינארית מפתיעה ומרגשת במטבח הכפרי של בושׂי,
שתיקח אתכם אל המחוזות הקסומים של פרובאנס.

קראו עוד >>

רוסטביף ממולא בעשבי תיבול

 ל-8 סועדים

 

כ-2  ק"ג סינטה מיושנת

גבעולי עשבי תיבול (רוזמרין, טימין, אורגנו)

6-8 שיני שום פרוסות

שמן זית

 

למילוי:

זר עלי רוקט

חופן עלי תרד

1 שן שום קצוצה

גרידת לימון

מעט טארגון, בזיליקום

צנובר /שקדים קלויים

מלח, פלפל גרוס

שמן זית

 

אופן ההכנה:

ערב קודם –

למרוח את הנתח בשמן זית ולפזר פלפל גרוס בנדיבות.

לקשור את הבשר מסביב. לתחוב בין החוטים את ענפי התיבול ופרוסות השום.

לצקת עוד שמן זית ולהניח במקרר ללילה.

 

למחרת –

להוציא הנתח לפחות שעתיים לפני ההכנה.

לחמם התנור ל-250 מעלות.

לחרוץ "כיס" לכל אורך הנתח.

לקצוץ גס את חומרי המילוי ולמלא את הכיס.

לקראת הצליה – לפזר מלח גס בנדיבות.

להניח הנתח על רשת בתוך תבנית.

לצלות כ-20 דקות עד שהנתח משחים.

להנמיך החום ל-180 ולצלות עוד כ-30 דקות.

החישוב הכללי – 25 דקות לק"ג כולל ההשחמה.

החום הפנימי – 60 מעלות.

 

להניח לנתח לנוח לפחות 15 דקות לפני הפריסה, מכוסה מעט בנייר אלומיניום.