כדורי מוצרלה וזוקיני

200 גרם כדורי מוצרלה קטנים

2 זוקיני גדולים

4 גבעולי נענע

1 כוס שמן זית

1 שן שום

1 כפית זרעי כוסברה

1 כף גרידת לימון

מלח ים ופלפל גרוס

 

אופן ההכנה:

לפרוס הזוקיני לרצועות דקות בעזרת קולפן.

לכתוש קלות את שן השום ואת זרעי הכוסברה.

לעטוף כדורי המוצרלה עם רצועות הזוקיני ולחזק עם קיסם עץ.

להניח עם הנענע בצנצנת (1/2 ליטר).

לערבב השמן, שום, כוסברה, גרידת הלימון, מלח ופלפל.

לצקת מעל כדי הגבינה,כדי כיסוי.

לסגור היטב הצנצנת  ולשמור במקרר עד שבוע ימים.