כדורי מוצרלה וזוקיני
200 גרם כדורי מוצרלה קטנים
2 זוקיני גדולים
4 גבעולי נענע
1 כוס שמן זית
1 שן שום
1 כפית זרעי כוסברה
1 כף גרידת לימון
מלח ים ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
לפרוס הזוקיני לרצועות דקות בעזרת קולפן.
לכתוש קלות את שן השום ואת זרעי הכוסברה.
לעטוף כדורי המוצרלה עם רצועות הזוקיני ולחזק עם קיסם עץ.
להניח עם הנענע בצנצנת (1/2 ליטר).
לערבב השמן, שום, כוסברה, גרידת הלימון, מלח ופלפל.
לצקת מעל כדי הגבינה,כדי כיסוי.
לסגור היטב הצנצנת ולשמור במקרר עד שבוע ימים.